yazilimweb tasarim
Telefon: 0723 367 974 | 0746 977 141 | Email: office@glassproiect.ro

Despre Glass Proiect
Cine suntem?

Cateva cuvinte despre Glass Proiect

Glass Proiect Termopan SRL are sediul in orasul Comanesti, judetul Bacau. Compania are o experienta de peste 7 ani avand ca profil de activitate productia si montajul de tamplarie pvc sau aluminiu cu geam termoizolant (geam termopan), jaluzele si rulouri exterioare. Avem propria fabrica de ferestre si usi cu geam termopan dotata cu o linie de productie de ultima generatie.

Despre Glass Proiect
Despre Glass Proiect

Calitatea produselor noastre si seriozitatea de care am dat dovada ne-au creat rapid un nume ,in domeniul in care ne desfasuram activitatea. Ne adresam clientilor atat persoane fizice cat si persoane juridice si suntem gata sa le furnizam cele mai bune solutii la un pret rezonabil, mult mai bun decat al competitorilor nostri. Acest lucru este posibil datorita politicii companiei noastre prin care ne dorim ca orice client care apeleaza la noi sa fie multumit de ceea ce obtine si sa ne recomande mai departe partenerilor lui. Despre Glass Proiect

SUNTEM CERTIFICATI

Lucram numai cu parteneri seriosi, care ne pun la dispozitie certificate de conformitate si certificate de garantie prin intermediul carora reusim sa va asiguram o investitie sigura cu produsele noastre.

certificari
Despre noi
Despre noi

Mai multe despre Glass Proiect

Pentru a putea oferi produse superioare, am selectat de-a lungul timpului cei mai buni furnizori de profile, sticla si feronerie pentru tamplaria produsa de noi. Astfel ne putem lauda cu parteneri de seama cum ar fi: Ramplast – furnizor de profile, Saint Gobain – furnizor de sticla, Maco – feronerie s.a.m.d.

In cadrul fabricii noastre de termopane avem un colectiv bine inchegat, unii avand o experienta de peste 7 ani. Incurajam acumularea de experienta si trimitem echipa tehnica la training-uri regulate pentru a fi siguri ca folosim ultimile tehnologii si tehnici disponibile.

Apeland la noi, puteti fi siguri ca apelati la profesionisti care vor trata cerintele dumneavoastra cu seriozitate si promptitudine.

Back to Top
Daca te-ai hotarat cu privire la produsele dorite, asteptam solicitarea ta!

Solicita o oferta!