PRODUSE >> RULOURI, JALUZELE, ROLETE

RULOURI ALUMINIU

Rulourile ofera un plus de protectie pentru ferestre si pentru caminul dumneavoastra, atat în fata vremii si a zgomotelor, cat si a tentativelor de efractie.

Rulourile din aluminiu au avantajul montarii in exteriorul ferestrelor oprind in acest fel razele solare sa cada pe suprafata geamului, evitandu-se efectul de sera. Datorita constructiei, acest sistem permite obturarea totala a luminii, in interior obtinandu-se intuneric. Partea superioara a fiecarei lamele este perforata si in acest fel se poate controla cantitatea de lumina din interiorului spatiului. Deasemenea pentru un confort termic si fonic in interiorul lamelelor a fost injectata spuma poliuretanica.

RULOURILE EXTERIOARE DIN ALUMINIU

Se clasifica in functie de tipul montajului astfel:

01. rulouri exterioare aluminiu aplicate direct pe rama ferestrei
02. rulouri exterioare aluminiu aplicate in golul ferestrei
03. rulouri exterioare aluminiu aplicate pe peretele exterior deasupra ferestrei

Toate cele trei tipuri de montaj pentru rulouri exterioare din aluminiu aplicate se face ulterior montajului ferestrei. Cutia de rulare, capacele cutiei, ghidajele laterala si lamelele sunt din aluminiu.

AVANTAJELE RULOURILOR DIN ALUMINIU

se adapteaza oricarui tip de tamplarie
se intretin usor (nu necesita vopsire periodica, ungere periodica a sistemului de actionare)
au rezistenta la intemperii (nu putrezesc si nu ruginesc in prezenta umezelii, a variatiei de temperatura) comparativ cu produsele din lemn sau din tabla de otel
siguranta in exploatare, functionare facila si silentioasa
etansare buna a spatiilor pe care le protejeaza – rulourile cu caseta suprapusa pot avea termoizolatie din polistiren, care imbunatateste coeficientul de izolatie termica si fonica al casetei si preintampina formarea condensului
stabilitate dimensionala buna (de exemplu – lemnul se usuca si se deformeaza in timp)
reduc costurile de incalzire datorita stratului de aer izolator dintre fereastra si rulou, respectiv a spumei izolatoare polyuretan temperaturile din incaperi raman suportabile chiar si in cea mai mare canicula, reducand consumul de energie al instalatiei de climatizare cu 50-60%
Rulourile suprapuse au trei modalitati de actionare care sunt dispuse pe partea casetei din interiorul locuintei:
actionare cu manivela
cu panglica sau snur
actionare electrica (intrerupator sau telecomanda)

JALUZELE VERTICALE

Mereu elegante, jaluzelele verticale au reprezentat dintotdeauna cea mai buna alegere pentru controlul luminozitatii unei incaperi.

Extrem de practice si usor de intretinut, jaluzelele verticale constituie un element foarte important utilizat pentru decorarea incaperilor: birouri, sali, camere, inlocuind cu succes perdelele sau draperiile clasice.

In primul trebuie sa ne asiguram ca avem ferestre destul de mari si transparente care sa ne asigure o luminozitate excelenta casei, cu vedere cat mai spectaculoasa si izolate termic si fonic asa cum trebuie, pentru ca apoi sa ne gandim cum le putem acoperi, pentru a nu ispiti privirile curiosilor.

Cea mai simpla metoda pentru acoperirea ferestrelor o reprezinta jaluzelele verticale. Sunt usor de manevrat si pot fi executate dintr-o singura culoare sau mai multe, in functie de dorintele dumneavoastra.

Materialele din care pot fi confectionate vin intr-o gama variata de textile – poliester simplu, cu insertie de fir de matase sau fibra de stricla si intr-o gama extinsa de culori, cu modele sau dungi iar dumneavoastra va puteti alege combinatia dorita.

ROLETE TEXTILE

Doriti un sistem simplu, practic, economic dar si estetic de umbrire? Glass Proiect Termopan va pune la dispozitie roletele textile.

Rolete textile de interior: sunt ideale pentru decorarea spatiilor interioare avand un design simplu, modern si elegant, oferind un plus de culoare spatiului de locuit de orice fel: sufragerie, dormitor, bucatarie, balcon, birouri etc. Combinand experienta noastra, va furnizam un serviciu de neegalat.

Roletele textile va ofera posibilitatea de a beneficia de protectia eficienta a locuintei in ceea ce priveste lumina sau caldura. Pe de alta parte, aceste rolete textile va ofera ocazia de a avea parte de intimitatea dorita, deoarece veti tine la distanta privirile indiscrete.

Roletele se manevreaza cu lejeritate si precizie, sunt fiabile in timp si permit reglarea luminii in locuinta dumneavoastra.

Montajul roletelor se poate realiza pe tamplarie, pe perete sau pe tavan.

CARACTERISTICI

– Sistem prevazut cu dispozitiv de decelerare
– Reglare fidela a pozitiei de urcare/coborare
– Posibilitate de oprire in orice pozitie
– Kit de instalare si instructiuni de montaj

AVANTAJELE ROLETELOR TEXTILE

sunt usor de întretinut;
asigura protectie impotriva razelor solare;
varianta casetata a acestora reprezinta unica solutie de umbrire totala din interior;
datorita gamei variate de culori în care sunt disponibile, acestea ofera un plus de eleganta si stil, fiind considerate elemente decorative de design interior;
se pot personaliza (imaginea cu sigla companiei dumneavoastra sau sigla clubului sportiv favorit, eroii preferati din desenele animate sau altele);
sunt solutia ideala pentru geamurile aflate in plan inclinat (in special cele de la mansarda);
filtreaza lumina intr-un mod natural si placut;
utile în spatiile inguste;
reprezinta o alternativa atragatoare a jaluzelelor.

FURNIZORI

Ne bazam pe cei mai buni furnizori din domeniu pentru a-ti oferi ce este mai bun la un pret de producator!

Gealan

FURNIZOR DE PROFILE

tamplarie pvc si aluminiu

Ramplast

FURNIZOR DE PROFILE

tamplarie pvc si aluminiu

Saint Gobain

FURNIZOR DE STICLA

Maco

FURNIZOR DE FERONERIE

Solicita o oferta de pret pentru proiectul tau!

CONSULTANTA

O echipa formata din specialisti este pregatita sa gaseasca cea mai buna solutie pentru cererea dumneavoastra.

TRANSPORT & MONTAJ

Materialele vor ajunge la locatia dumneavoastra in siguranta, urmand sa fie montate de persoane specializate

GARANTIE & REGLAJ

Produsele comandate beneficiaza de garantie, iar in functie de nevoie avute, putem realiza anumite reglaje