yazilimweb tasarim
Telefon: 0723 367 974 | 0746 977 141 | Email: office@glassproiect.ro

Usi si ferestre de aluminiu

Avantaje ale utilizarii ferestrelor sau a usilor din aluminiu

Compania noastra realizeaza usi si ferestre cu tamplarie de aluminiu in modele si marimi variate. Folosim profile de calitate cu un design modern realizate cu o tehnologie de ultima ora. Garniturile montate pe profile sunt din EPDM si asigura o etansietate superioara rezultand un coeficient de transfer al caldurii extrem de redus.

Tamplaria de aluminiu garanteaza o intretinere extrem de usoara si o rezistenta in timp sporita fata de PVC, se stie ca odata cu trecerea timpului alumiul se durifica.

aluminiu
aluminiu

Un alt capitol la care aluminiul conduce detasat este greutatea, usile si ferestre realizate cu profile de aluminiu sunt mai usoare comparativ cu celelalte tipuri de tamplarie iar la usile si ferestrele cu foi mobile mari acest lucru este foarte important.

Tamplaria de aluminiu isi pastreaza cel mai bine aspectul in timp si este singura care trece cu usurinta peste bariera de 15 ani, spre exemplu tamplaria realizata cu lemn stratificat trebuie vopsita odata la 3-7 ani in functie de calitatea vopselei.

Back to Top
Daca te-ai hotarat cu privire la produsele dorite, asteptam solicitarea ta!

Solicita o oferta!